Nalagam...

Za poslovne partnerje

Mnogi od vas nas že poznate in veste kaj in kako delamo. Naš cilj je zmeraj bil in bo, da vsak projekt, vsak dogodek, ki ga priredimo, kar v največji meri zadosti željam in potrebam vseh vpletenih deležnikov: udeležencev, vas, spoštovani poslovni partnerji in naše ekipe. Za to pa je potrebno veliko dialoga, prilagajanja in načrtovanja. Da skupaj dosežemo čim boljše rezultate, želimo, da niste le naročniki, oglaševalci, razstavljavci na naših izobraževalnih dogodkih, ampak resnični partnerji, ki sodelujejo v procesu njihovega ustvarjanja.

Dogodki, ki jih prireja Inštitut za probiotike in funkcionalno hrano pod svojimi blagovnimi znamkami MedicoMedia in Spletna seminarna

Vsako leto prirejamo več strokovnih dogodkov, bodisi v obliki srečanj v »živo« ali v obliki spletnih seminarjev. Ti dogodki, nekatere od njih organiziramo periodično, so natančno načrtovani z naše strani. Tiste od vas, s katerimi sodelujemo že dolgo, povabimo na tiste dogodke, katerih vsebino strokovno pokrivajo in dopolnjujejo vaši proizvodi in/ali storitve, da sodelujete s svojimi razstavnimi prostori, predstavitvenimi video prezentacijami ali satelitskimi simpoziji. Seveda pa ste morda med dogodki, ki jih napovedujemo za letošnje leto, zasledili tudi sami take, ki vas zanimajo. Če z nami še niste sodelovali, a vas sodelovanje zanima, se obrnite za začetne informacije na naše sodelavce, ki so zadolženi za trženje, ti pa vam bodo, če bo smiselno, organizirali kontakt z našim vodstvom.

Dogodki, "dizajnirani" za vaše posebne potrebe

Poleg »naših« izobraževalnih dogodkov in vsebin pa pripravimo v sodelovanju z vami tudi strokovne dogodke za vaše posebne potrebe. Te dogodke zasnujemo skupaj z vami in omogočimo njihovo izvedbo (organizacijo, po potrebi snemanje v profesionalnem TV studiu, vrhunske predavatelje, moderatorje, originalne »out of the box« scenarije in pristope, oglaševanje med ključnimi ciljnimi strokovnimi javnostmi). Kontaktirajte nas in prisluhnili bomo vašim željam. Skupaj smo boljši in močnejši!

Prijava na e-novice

S klikom na "želim prejemati obvestila" se lahko prijavite tudi v bazo podatkov Inštituta za probiotike in funkcionalno hrano, ki omogoča, da boste obveščeni o dogodkih, ki jih Inštitut organizira in bi bili za vas potencialno zanimivi.

S tem tudi soglašate, da ste seznanjen(i), da se lahko kadarkoli odjavite od prejemanja obvestil in imate pravico do izbrisa, vpogleda in prenosa svojih osebnih podatkov. Več o tem v politiki zasebnosti.

Upravljavec bo pri obdelavi osebnih podatkov uporabnika in pri ravnanju z njimi ravnal v skladu z zahtevami predpisov o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, GDPR).