Nalagam...

Kdo smo in kaj počnemo

MedicoMedia je namenjena širjenju znanja in veščin z različnih področij zdravstva: medicine, farmacije, prehrane, medicinskih tehnologij in še česa.

Kaj je MedicoMedia? Blagovna znamka? Organizirana združba strokovnjakov z veliko znanja in izkušenj na omenjenih področjih, ki so jih pripravljeni deliti z drugimi in ga tudi znajo posredovati? Medijska platforma, ki uporablja vrsto orodij in tehnologij za to, da bi vsa našteta znanja prišla do končnega uporabnika, se pravi vas? Najljubšo definicijo, prepuščamo v presojo vsakemu posamezniku.

Kot boginja modrosti Atena, ki se je rodila iz Zevsove glave, se je MedicoMedia »rodila iz glave« Inštituta za probiotike in funkcionalno hrano. Inštitut je bil ob svojem nastanku namenjen predvsem proučevanju in širjenju znanja o probiotih in sorodnih temah (npr. mikrobioti, prebiotikih, sinbiotikih) in prehranski znanosti. Z leti pa je razširil svoje delovanje na celo vrsto drugih področij medicine in farmacije. MedicoMedio smo torej ustanovili zato, da bi bilo bolj razvidno, kaj vse delamo. Seveda probiotiki in hrana še vedno ostajajo ene naših »paradnih disciplin«, v svojih vrstah združujemo tudi veliko vodilnih strokovnjakov s teh področij.

Prijava na e-novice

S klikom na "želim prejemati obvestila" se lahko prijavite tudi v bazo podatkov Inštituta za probiotike in funkcionalno hrano, ki omogoča, da boste obveščeni o dogodkih, ki jih Inštitut organizira in bi bili za vas potencialno zanimivi.

S tem tudi soglašate, da ste seznanjen(i), da se lahko kadarkoli odjavite od prejemanja obvestil in imate pravico do izbrisa, vpogleda in prenosa svojih osebnih podatkov. Več o tem v politiki zasebnosti.

Upravljavec bo pri obdelavi osebnih podatkov uporabnika in pri ravnanju z njimi ravnal v skladu z zahtevami predpisov o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, GDPR).