Dnevi zdravja

Kdaj:

19.11.2023 ob 9:00

Kje:

Celjski sejem (17. do 19. november 2023)

Komu je kongres namenjen:

laični in strokovni javnosti

Točke:

  
Zdravstvenim delavcem (zdravnikom, farmacevtom, medicinskim sestram/zdravstvenim tehnikom, dietetikom/nutricionistom) omogočamo s prijavo na dogodek preko obrazca na strani MedicoMedia brezplačen vstop na dogodek Dnevi zdravja

***

Tridnevni dogodek Dnevi zdravja bo potekal med 17. in 19. novembom 2023 na Celjskem sejmu ter je primarno namenjen širši javnosti, kjer bodo imeli obiskovalci priložnost na enem mestu izvedeli vse, kar jih najbolj zanima na področju njihovega zdravja, počutja, prehrane, zdravega življenja in lepote. Najboljši slovenski zdravniki in drugi strokovnjaki s področja medicine bodo na dogodku podajali najnovejše informacije o najpogostejših zdravstvenih težavah na razumljiv, prijazen in uporaben način.

V kongresnem delu bodo v dveh dvoranah potekala predavanja iz najbolj široko zanimivih zdravstvenih tem v izvedbi priznanih slovenskih strokovnjakov, v razstavnem delu se bo predstavila farmacevtska industrija iz segmenta zdravil brez recepta in prehranskih dopolnil, izvajalci zdravstvenih dejavnosti tako iz vrst javnega kot zasebnega sektorja, zavarovalnice, ki ponujajo  pakete zdravstvenih zavarovanj itd..Program:

Dnevi zdravja bodo potekali med 17. in 19. novemberom 2023, med 9.00 in 19.00.

Kaj pričakovati:

➜ 80 predavanj, več kot 40 predavateljev,
➜ delavnice za krepitev zdravja, vadbe, temeljni postopki oživljanja, ...
➜ govorilne urice - posveti ena na ena z zdravniki,
➜ več kot 30 razstavljavcev iz področja zdravja in dobrega počutja,
➜ svetovanje in informiranje,
➜ brezplačne meritve in testi, ...

Podroben program najdete na tej povezavi: Program Dnevov zdravja.